最近暑い日が続いておりますが、8月1日(木)に春学期の締めくくりとしてたこ焼きパーティーを開催しました!
今回は、布施先生や安田先生、秘書の石田さんも最初から参加されて、大変好評をいただきました。途中からは、OBの片山さんや村上さんも参加してくれて、終始盛り上がりの絶えないパーティーとなりました。
OBの方々や先生方とざっくばらんに様々な会話をすることができ、大変良い機会になったと思います!
2回目ということもあり、今回は皆さん上手にたこ焼きを回せていたり、粉も手際よく作れていました。このままもっとたこ焼きを関東で普及させていきたいと思います!
今回具材として用いたものは、「たこ」、「シーフードミックス(いか、えび)」、「ベーコン」、「チーズ」、「ネギ」、「紅ショウガ」です。ベーコンは関西出身の私自身も初めて食べましたが、意外においしかったです!
During the recent hot days, we hosted the Takoyaki Party on August 1st as a way to celebrate the end of the spring semester.
This time, Professor Fuse, Assistant Professor Yasuda, and our secretary Ms.Ishida joined us from the beginning, and they were very well received.
From the middle of the party, Mr.Katayama and Mr. Murakami, who are alumni of our laboratory, also joined.
It was a great opportunity to have casual conversations with the alumni and professors. In addition, it was a party that remained lively and exciting throughout.
As this was our second time, everyone was much better at flipping the takoyaki and preparing the batter efficiently. I hope to spreading the love og takoyaki in the Kanto area!
The ingredients we used this time included octopus, seafood mix (squid and shrimp), bacon, cheese, gree onions, and picked ginger. As I was from Kansai, it was my first time trying bacon in takoyaki, and it was surprisingly delicious!
投稿者(poster)|下田(Shimoda)